fotostaden.blogg.se

Tankar om framtiden
Jag har ganska många tankar om framtiden och vissa gör mig bara glad men det finns också många som skrämmer mig och gör mig stressad. Jag vill gifta mig, få barn, kunna leva på min hoppy, ha en egen möhippa och en baby shower och mycket mycket mer. :) I nu läget så känns det som att inget kommer att hända då jag har så lite vänner och ingen som ens skulle ha en tanke på att fixa något av detta... eller jo, det finns en som jag faktiskt tro skulle kunna göra det och det skulle vara jätte mysigt att få göra det med henne men jag ser framför mig att det är minst tio stycken som kommer och överraskar mig och för att det ska funka så gäller det för mig att hitta fler vänner och det är fort. :) Och om jag ska kunna gifta mig och få barn så krävs det en man och någon sådan har jag inte och det gör mig super stressad... nu har jag i-och-för-sig inte fyllt nitton än men ändå, hade jag fått bestämma så hade han varit min i fyra år redan. :) Jag är skit stressad över att jag inte har hittat en pojkvän än. 
 
Jag vill inte ha ett "vanligt" jobb och inte något sommar jobb heller, jag vill kunna försörja mig på bloggen och det gör mig stressad eftersom att om exakt ett år så får jag inte studiebidrag varje månad längre för att då har jag tagit studenen och ska börja klara mig själv och få en inkomst varje månad, vilket man bara får om man har ett jobb... Om jag kunde trolla så hade jag trollat så att jag hade en av världens störsa bloggar och då kunde jag åka precis vart jag vill och göra vad jag vill. Jag vill kunna bestämma mina egna arbetstider och bara göra det jag tycker är kul. :) Jag vill så gärna att detta ska funka så att min dröm går i uppfyllelse.
På sommaren vill jag kunna ligga på en härlig starnd & chilla samtidigt som jag får pengar. Tänk att kunna göra det man tycker om och sedan lägga ut det på internet  + göra något samarbete och sedan trillar det in pengar på kontot, tänk så härligt. :D <3 Jag önskar och vill att det ska hända mig. Gärna igår ;)
Att få bo vid vattnet på sommaren är bland det mysigaste som finns och det är så rogivande <3 Att få vakna och somna nära vattnet och av vågornas kluckande och fåglarna som kvittrar är så härligt. :) Det är en dröm att få bo vid vattnet på sommaren <3
När vi var små så for vi ofta ut med husvagnen och campade varje sommar och det är något som jag saknar jätte, jättemycket <3 Jag tänker ofta på när vi for och ställde oss vid en älv och det var mygg fritt, ljumma vindar, solnedgång och alldeles tyst och spegelblankt på vattnet <3 När jag hör vissa låtar så tänker jag ofta på när vi for med husvagnen och jag får samma känsla i kroppen nu som jag hade då. :) 
Att få bo i husvagn varje sommar är något jag gärna vill göra igen och en av sakerna som står högst upp på listan som jag vill ge till mina barn. Jag vill att dom ska få uppleva samma mysiga camping liv som jag har fått göra, det är verkligen ett minne för livet <3 <3 Jag saknar camping livet något enormt. 
 
Jag tänker på framtiden varje dag och skulle jag skriva ner allt så skulle jag få sitta här minst två dygn till för att det är så mycket och många saker gör mig både glad, arg, besviken och ledsen för att det finns folk runt om mig som inte skulle bry sig om att uppfylla några av mina drömmar... i nu läget vet jag bara av en av sex stycken som skulle bry sig.
Jag ska kämpa så att bloggen växer och förhoppningsvis så slipper jag söka ett "vanligt" jobb nästa år, jag vill verkligen inte ha ett sådant. Jag vill gå min egen väg och jag hoppas att jag kan få göra det tills jag själv inte orkar det längre.  
 
    Hoppas att ni har haft en bra dag idag, det har jag :)