fotostaden.blogg.se

Jobba
Klockan 20:41 igår så blev det bestämt att jag skulle följa med en kompis och jobba, äta lunch och sedan chilla men planen sprack 07:00 imorse... När jag kliver på bussen på morgonen så sitter hennes barnbarn med sin mamma där och skulle vara med oss idag. Det var ju inte riktigt tänk att dom skulle göra det men den minsta tjatade så himla mycket imorse så att det blev så. Jag blev lite besviken för att jag hade sett fram emot att göra något annat idag men det var kul ändå :) Fick ju vara med min kompis ändå och vi ska göra ett nytt försök någon annan gång.
 
Vi gick in på ICA och köpte lunch och sedan satte vi oss i en park och åt våran mat. Hennes yngsta barnbarn som var med oss var full av energi och ville inte sitta med oss så han gick iväg, tog av sig sina foppa och klev ner i fontänen och gick runt i den en stund tills han valde att komma tillbaka till oss igen. När han hade fått sina efter längtade lego gubbar så var han nöjd och ville åka hem igen. Han fick dock vänta tills bussen hade avgång och när det väl var dax så hann vi bara köra ca 0,5km så hade han somnat. :D Lungt och skönt i bussen på vägen hem mot för vad det var på morgonen. Sötnöten <3 
När jag kom hem så åt jag chips och sedan middag. Klockan 18:51 så somnade jag i foster ställning och sov i sexton minuter för att jag var så väldigt trött och frusen. Efter det så satte jag mig i soffan under en filt och kollade på Allsång På Skansen, åt en kaka och drack vatten :) Nu fryser jag inte längre och jag är inte lika trött längre så jag ska vara uppe en liten stund till :)  Ett till inlägg ska självklart upp innan jag slocknar, haha ;)
 
    Hoppas att ni har haft en härlig dag idag :)