fotostaden.blogg.se

Jag vill
God morgon, nu sitter vi i bilden på väg till PDOL :D 
 
Jag har haft min kamera i ca 4år nu och jag har använt den jätte mycket men jag börjar bli sugen på en mindre kamera som tar magiskt vackra bilder. Jag blir inte nöjd med bilderna jag tar idag och jag har läst i instruktions boken, frågat kompisar och även mailat med dom som rår om märket men ingen kan göra så att jag får till kameran som som jag vill ha den och jag fårstår inte heller beskrivningarna... Jag funderar på att sälja min nuvarande kamera till någon som har tålamod att sätta sig ner och försöka lista ut beskrivningarna för att det klarar jag inte av. Jag är sugen på en mindre kamera för att den är lättare att ta med sig men den ska även ha många olika inställningar också. Jag vill ha en kamera som man kan få vackra bilder med och när man tittar på bilderna så ska man kunna säga "WAOW!!" utan att man tänker på det, det ska bara komma. 
Jag älskar att fota och gör det dagligen <3 Eftersom att jag vill kunna jobba med att ta kort så vill jag ju självklart ha en bra kamera som gör att jag blir nöjd med mina bilder, annars blir det ju inte allas kul.
Jag och mamma ska sätta oss ner någon dag och försöka lista ut hur man gör för att kameran ska bli så bra som jag vill att den ska vara men jag känner ändå att jag vill ha en mindre. Synd att dom är så dyra, den billigaste kostar över 6tusen och det är dyrt... Som jag har sagt förr så är min mobil bättre än kameran just nu och det är ju jätte konstigt, en kamera ska ju egentligen vara bättre än en mobil annars så skulle det ju inte finnas kameror. :) 
Om man ska kunna leva på sin hobby så måste man ju ha rätt utrustning annars så blir det ju väldgt svårt. Vi får helt enkelt se vad som händer men jag kommer som jag har sagt tidigare att kämpa för att komma dit jag vill i livet. Jag vill inte ha ett "vanligt" jobb, jag vill gå min egna väg och jag göra det som jag tycker är kul <3
 
    Önskar er en bra dag :) Glöm inte att följa mig på Instagram också - @fotostaden