fotostaden.blogg.se

En svettig dag
Idag har det  varit en svettig dag men ack så härlig. Vi åkte till en strand och badade med kusinerna. Jag och mamma ville inte bada så det blev 3/5 som badade. Vattnet var iskallt så det var mycket skönare att ligga på ett täcke på starnden och bara sola och fika. :) Efter ca 1,5 timme så packade vi ihop oss och åkte till stugan och hade det så mysigt där på bryggan i ca 2timmar innan vi åkte hem och gjorde middag. Dagar som dessa borde vi få oftare tycker jag för att då slipper jag värken och familjen vill hitta på mer saker att göra då. Tror att vi har haft 23-24grader idag, imorgon ska det vara lite kallare men ändå 21grader. :)
Jag älskar sommaren och bara få fara och vara i lugn och ro vid något vatten, andas frisk luft och koppla bort alla oändligt många tankar för en stund. Det är så nyttigt att få slappna av och inte känna sig stressad hela tiden, ingen mår bra utav stress. 
Som vi har väntat på denna varma och helt underbara dag, det tog bara nästan två månader för den att hitta hit, men vi är evigt tacksamma för att det kom och hoppas att den stannar kvar ett tag till :D <3 <3
Se så härligt vi har haft det på stranden och vid stugan idag!! :D Hoppas på en lika fin dag imorgon och resten av veckan <3 Vi behöver verkligen detta <3
 
Nu är jag sugen på något gott så jag ska gå och titta om jag hittar något och sedan måste jag renbädda min säng så att jag kan gå och lägga mig snart. 
Imorgon är det tvätt och städ som gäller för att på fredag så får vi gäster som aldrig har varit här uppe förr, det ska bli så kul :)
 
    God natt :) Zzzz