fotostaden.blogg.se

En härlig dag
Idag vaknade vi äntligen upp till sol, blå himmel och 19 grader :D Vi har haft kallt och regn i typ 2-3 veckor så det var skönt med värme och hela nästa vecka ska det också vara varmt, närmare bestämt 21 och 22 grader hela veckan :D <3
 
Idag passade vi på att städa och fixa på gården och pappa fixade bilen. När det var gjort så ville pappa att vi skulle fara ut och leta någontans att äta middag på så ca 15:00 satte vi oss alla i bilen och åkte till en fors som ligger ca en timme ifrån oss. När vi hade ätit klart så gick vi ner till forsen och även över en hängbro som går över forsen och det var spännade, man kände sig full när man gick där uppe haha :) 
Innan vi åkte hem igen så körde vi runt och tittade i byarna runtom och vi hittade även en loppis som vi stannade och kollade på. 
Jag älskar dessa spontana utflykter som vi brukar köra ganska ofta på sommaren <3 det blir dessutom roligare när solen skiner och det är varmt ute och det inte regnar. När vi gick ner till forsen så var det kallt men när vi väl var bredvid den så var det ljumma vindar och det lät väldigt högt. Jag ska försöka fixa min kamera så att jag kan ta bättre bilder nästa gång vi far dit. :) Denna gång hade jag bara mobilen för att jag litar bara på den just nu och blir nöjd med bilderna. Bilderna jag tar med kameran på saker som rör sig så blir jag inte nöjd även fast jag har rätt inställningar...
Detta tog jag och det var rätt okej :) Dom andra tog någon slags peppar biff med pommes. 
På andra sidan bron så ser ni att vattnet kommer från andra sidan den lilla skogen. På den sidan var det mycket vackrare än vad det var på samma sida som bron :) Om man går över den där hängbron så kommer man till den finare sidan direkt.
På vägen hem så stannade vi ju på en loppis och där inne hittade jag denna snygga lampa som jag skulle kunna tänk mig att ha i ett inglasat uterum faktiskt :) Den kostade dock 500kr och det tycker jag är för dyrt för att vara en loppis...  men tycker ändå att den var väldigt fin :)
Loppisen var i ett hus med två våningar och alla rum var fyllda med saker. I ett av rummen så hittade jag denna coola tavla, jag gillade färgerna :)    (Lampan är inte på tavlan, den speglade bara av sig.)
 
Detta har varit en härlig dag och att jag fick ett smsa som jag har väntat på hela sommaren gjorde ju inte dagen värre :)  Nu är snart denna dag slut och även jag. Har en liten idé på vad vi ska göra imorgon så vi får se om det funkar. Det ska dessutom vara varmare imorgon än vad det har varit idag :D <3