fotostaden.blogg.se

Efterfest
I lördags efter att vi hade varit på Norge festen så gick vi över till mina kusiners stuga och hade typ som en liten efterfest med farmor och pappas bröder med familj. Vi barn var ute och lekte boll över tak en stund innan vi gick och fikade äppelpaj och jordgubbs tårta, jag som inte kan äta något av det fick ta några jordgubbar från tårtan och en påse med maränger istället :) Efter fikat tog jag och mina tjej kusiner med oss våran hund och for ut och gick en bra bit efter vägen som går igenom byn som vi var i. 
Vi blev tvungna att stanna vi en stor bäck för att det var så varmt för hunden och han var så törstig. När han hade druckit färdigt så skulle vi gå vidare men då hörde vi bjällror i skogen och valde att vända och gå tillbaka innan hunden skulle få syn på renarna som vara bara en liten bit bort från oss. :)
Hade hunden fått syn på dom så hade jag flygit som en fjäder bakom för att han är för stark för att jag ska kunna hålla fast han när han väl har bestämt sig för att springa efter t.ex en ren. Jag tror att vi tog rätt beslut för att han märkte aldrig renarna trots att ljudet av bjällror följde efter oss en lång väg :)
 
På vägen tillbaka så drog han lite mer än vanligt för att han märkte att det var renspår på vägen trots att det var det när vi gick mot bäcken också. Jag orkade hålla han båda vägarna och det är tack vare att vi bestämde oss för att vända innan renarna kom ut på lägdan. :) 
Det blev en bra kväll tillslut och en fin solnedgång <3
Goda lukter, fina djur och frisk luft finns på landet. Här mår man som allra bäst <3 <3