Melon mys
I fredags när vi hade besök så bjöd vi på en så god melon sallad till middag :) Det var vattenmelon, honungsmelon och någon annan melon som vi aldrig har ätit förr och som jag tyckte smakade banan. Det var min idé att vi skulle göra en sallad av meloner eftersom att melon är så gott och jag ville ha någon slags sallad då jag inte äter vanlig sallad förutom gurka. 
Ikväll när vi skulle se på Lotta På Liseberg så skar vi upp det som var kvar av honungsmelonen och den andra melonen och satt i soffan och åt det. Tanken var att vi skulle ha chips och godis ikväll men eftersom att vi hade kvar meloner så tog vi det istället när vi ändå var tvungna att hinna äta upp dom innan det var dax att slänga dom. Det blev melon mys istället för chips & godis mys ikväll <3 
    Hoppas att ni har haft en mysig dag idag för att det har jag haft :) Just nu är det mörkt ute och det spöregnar <3 Tycker att det är så mysigt att sitta inne när det regnar och mörkret har lagt sig över byn trots att jag vill vara ledig ett tag till :) Tycker att hösten är så mysig men gillar inte att den tar med sig ångesten och rädslan över att skolan snart börjar om... Men än är inte lovet slut och jag ska njuta till max även fast det är 1:a augusti imorgon... :) 
Efterfest
I lördags efter att vi hade varit på Norge festen så gick vi över till mina kusiners stuga och hade typ som en liten efterfest med farmor och pappas bröder med familj. Vi barn var ute och lekte boll över tak en stund innan vi gick och fikade äppelpaj och jordgubbs tårta, jag som inte kan äta något av det fick ta några jordgubbar från tårtan och en påse med maränger istället :) Efter fikat tog jag och mina tjej kusiner med oss våran hund och for ut och gick en bra bit efter vägen som går igenom byn som vi var i. 
Vi blev tvungna att stanna vi en stor bäck för att det var så varmt för hunden och han var så törstig. När han hade druckit färdigt så skulle vi gå vidare men då hörde vi bjällror i skogen och valde att vända och gå tillbaka innan hunden skulle få syn på renarna som vara bara en liten bit bort från oss. :)
Hade hunden fått syn på dom så hade jag flygit som en fjäder bakom för att han är för stark för att jag ska kunna hålla fast han när han väl har bestämt sig för att springa efter t.ex en ren. Jag tror att vi tog rätt beslut för att han märkte aldrig renarna trots att ljudet av bjällror följde efter oss en lång väg :)
 
På vägen tillbaka så drog han lite mer än vanligt för att han märkte att det var renspår på vägen trots att det var det när vi gick mot bäcken också. Jag orkade hålla han båda vägarna och det är tack vare att vi bestämde oss för att vända innan renarna kom ut på lägdan. :) 
Det blev en bra kväll tillslut och en fin solnedgång <3
Goda lukter, fina djur och frisk luft finns på landet. Här mår man som allra bäst <3 <3
 
Norge fest
Igår kväll så var vi för andra året i rad på Norge fest och det är så trevligt där. Norrmännen bjuder på norsk mat och efterätt och sedan var det lotteri där man kunde vinna stora gosedjur och som tröst pris fick man godis eller ett litet plast djur i fall att man inte skulle vinna ett gosedjur. Förra året fick jag bara fem tröst priser men i år hade jag turen med mig och vann ett gosedjur :D På gården vi var på så fanns det även en loppis och där hittde jag en sådan snygg tavla och även en servis som jag har tänkt ta till lägenheten och brorsan godkännde det som tur var. :) Jag gillar inte alls att gå på loppis för att jag tycker att allt är så smutsigt och äckligt men igår kunde jag inte låta bli. 
Den är fina och så mjuka ugglan vann jag på lotteriet igår :D Så nöjd <3 nu klarar jag mig till nästa år, haha!
Denna enormt fina tavla och servisen köpte jag på loppisen och jag fick allt för 50kr, så jag fick så mycket fint för en så liten peng :) Ibland händer det faktiskt att jag hittar något som jag vill ha på loppis men det är sällan pga att jag tycker att det är äckligt. 
 
    Jag har haft en härlig dag i sol & 24graders värme :D <3 Hoppas att just du har haft en skön dag också :)