Apiga nyckelringar
Några veckor innan jul så gick jag och en kompis in på Glitter på lunchrasten bara för skojskull. Där inne hittade jag nyckelringar som jag ville ha, några apiga nyckelringar. Dom var inte så dyra men jag blev ändå alldelse för snål för att köpa dom. Efter ett tag hade jag glömt bort dom och jag lyckades hålla mig borta från att shoppa varje dag.
 
Två veckor inna julafton så bestämde jag och brorsan att vi skulle ge varandra en julklapp var. Han fick en liten cykelpump av mig och när jag öppnade min julklapp som han hade köpt åt mig så låg dessa nyckelringar i paketet :) Exakt dom jag hade kollat på några veckor tidigare. Han hade ingen aning alls om att jag hade tittat på dom. Vilken tur jag hade :) haha!
Ni som kan ha emojis på eran mobil känner säker igen denna söta apa :) En apa som håller för munnen och ser lite busig ut <3 Så glad att jag fick dessa.
Denna känner ni säkert igen också. En apa som håller för ögonen och ser så glad ut :) Denna emoji använder jag ofta när jag kommenterar någons bild på Instagram. 
Så oändligt söta <3 Det är kul att emojisarna blir fysiska och inte bara finns i mobilen. Jag vill ha alla :D