Hejdå 2017
Ligger just nu i sängen och läser Therese Lindgrens bok. Jag passar på att ta det lungt för att om en stund är det dax att göra sig i ordning och fara och fira nyår.
Idag är det nyårsafton och vi ska säga hejdå till 2017 och välkomna 2018 :) Detta år har varit bra till stor del men det finns också dagar som har varit mindre bra. Jag kommer inom dom närmaste dagarna att visa mitt 2017 i bilder här på bloggen. Håll utkik!
Känner inte för att kliva upp härifrån <3 så varmt och mysigt att ligga bland massa filtar och kuddar med lilla vovven <3
Tror jag ligger kvar en lite stund till!
(Bild från förra nyårsafton)
Vet att det är folk som är emot fyverkerier för att det är så många djur som far illa av det. Jag tycker att man ska skjuta fyverkerier på nyårafton för att fira att det har blivit ett helt nytt år. Men jag tycker att man kan hålla sig till max 1timme, alltså att man skjuter fyverkerier mellan 00:00 och 01:00 och inte före och efter det och bara en gång per år. Djuren skulle må bättre av det. 
Där vi firar så skjuter vi bara i ca tio minuter och sedan är vi nöjda :) Det borde alla göra!
 
   Ville bara kika in och önska er ett Gott Nytt År!
Apiga nyckelringar
Några veckor innan jul så gick jag och en kompis in på Glitter på lunchrasten bara för skojskull. Där inne hittade jag nyckelringar som jag ville ha, några apiga nyckelringar. Dom var inte så dyra men jag blev ändå alldelse för snål för att köpa dom. Efter ett tag hade jag glömt bort dom och jag lyckades hålla mig borta från att shoppa varje dag.
 
Två veckor inna julafton så bestämde jag och brorsan att vi skulle ge varandra en julklapp var. Han fick en liten cykelpump av mig och när jag öppnade min julklapp som han hade köpt åt mig så låg dessa nyckelringar i paketet :) Exakt dom jag hade kollat på några veckor tidigare. Han hade ingen aning alls om att jag hade tittat på dom. Vilken tur jag hade :) haha!
Ni som kan ha emojis på eran mobil känner säker igen denna söta apa :) En apa som håller för munnen och ser lite busig ut <3 Så glad att jag fick dessa.
Denna känner ni säkert igen också. En apa som håller för ögonen och ser så glad ut :) Denna emoji använder jag ofta när jag kommenterar någons bild på Instagram. 
Så oändligt söta <3 Det är kul att emojisarna blir fysiska och inte bara finns i mobilen. Jag vill ha alla :D
 
Mango
Jag tillhör den gruppen som sällan använder massor av olika hudvårdsprodukter. Det enda jag änvänder är shampoo & tvål och det är när jag har varit på toa och när jag har duschat. Ibland kan jag änvända hudkräm/handkräm, men det är inte ofta.
I julklapp fick jag olika hudvårdsprudukter av mina kusiner som jag tänkte testa efter nyår, alltså nästa år. Måste ju försöka använda det när jag ändå har fått det. Tur att det är små förpackningar, haha! 
Det är tre olika saker och alla luktar mango. 
Kroppspeeling
Ingen aning om vad det är egentligen, men när jag hör det ordet så tänker jag att det är som en tvål fast med små bitar i så att man ska kunna gnugga bort all smuts på kroppen och inte bara det yttersta. Men som sagt så vet jag inte vad det är. 
Duschtvål
En tvål som man ska ha på kroppen för att bli ren och lukta gott när man duschar. Denna kommer jag att använda eftersom att det är en vanlig tvål. 
Kroppslotion
Jag har använt denna typ av kräm förr min inte just denna. Jag tycker att dom funkar riktigt bra, men jag tycker att det är så tråkigt att duscha och smörja in kroppen, så när jag har duschat så torkar jag mig och tar på kläderna direkt och sedan gör jag något roligare. Har inte förstått det roliga med skönhet och att duscha än, haha!
Här är det en lite bättre bild på dessa tre hudvårdsprodukter :)
Jag fick dessa i julklapp så jag vet inte vars man kan hitta dom.