fotostaden.blogg.se

Testar nya teman
Jag längtar efter fler följare på Instagram och har därför frågat flera stora konton hur dom har gjort för att få så många följare och nästan alla har svarat såhär: "Oj, jag vet inte riktigt. Men det tips jag kan ge är att du får uppdaterar ofta, ha ett öppet konto och har samma färger genom hela flödet. Allså, ha ett tema på ditt konto :)"  Som det är nu så har jag lagt ut bilderna precis som dom är, alltså utan filter och väldigt blandade bilder. Det har gjort att jag pendlar mellan 38 och 43 följare hela tiden... Jag hittade en kille som hade 27 inlägg med bara svart-vita bilder och inte alls så märkvärdiga bilder, men det som fick mig att tappa hakan och tänka efter var att han har 37,5 tusen följare!! :) 
 
Jag har sett att ljusa konton är väldigt populära så jag testade att använda ett filter som gör att alla bilder blir ljusa men jag har märkt att allt smälter in i varandra och det gör att det ser bara konstigt ut. På dom bilderna har jag fått mer gillningar på än vad jag har fått på resten av mina bilder och det är såklart jättekul men jag själv är inte nöjd... Visst, jag skulle kunna fortsätta för att få fler följare men det ska också vara kul för mg att lägga ut bilder och det är det inte med det ljusa filtret. Så jag har bytt till ett mörkare filter som jag är mer nöjd med :) Jag har sett att även mörkare konton är väldigt populära också. 
 
Personerna som har ljusa konton och dom som har mörka har ju ändast dom färgerna hemma och det gör ju det mycket enklare för dom att bara ha dom färgerna även på sitt Instagram konto. Men för mig som inte alls har ett tema på min intredning hemma får det genast svårare att ha ett tema på flödet. 
 
Anledningen till varför det ser ut som det gör nu på min Instagram är för att jag testar nya teman för att kunna hitta den rätta färgen som jag trivs med och tycker är snygg. Det finns en tjej som har rosa, vitt och grått i hela sitt flöde igenom och har flera tusen följare, men det är för att hon inreder med bara dom färgerna. :) Jag kommer att ha ett filter på mina bilder för att få samma färg i mitt flöde eftersom att jag inte har ett tema på min inredning hemma. 
1. Såhär ser dom flesta av mina bilder ut på Instagram och jag gillar det :) <3 Men det lockar inte alls många följare... Hade gärna fortsatt att ha sådana här bilder men jag vill ha fler följare och då måste det se annorlunda ut i flödet och det är bara jag som kan ändra på det. 
2. För någon dag sedan så bestämde jag mig att det skulle vara denna färg i flödet, men efter att jag hade lagt ut några bilder och även hade fler i mobilen så kändes det inte alls rätt... Jag tycker att allt smälter in i varandra och det ser bara konstigt ut. Jag som är en tjej som gillar färger tycker att detta är väldigt tråkigt. Det är fint hos andra men jag vill inte ha det såhär själv. :)
3. Igår bestämde jag mig för att jag ska använda detta filter. Alla bilder kommer då att vara lika mörka men kommer att behålla sina färger. :) Jag har testat hur mitt flöde kommer att se ut och det kommer att vara fint och jag kommer att vara nöjd. Det kommer också vara roligt för mig att uppdatera ofta. Jag kommer att köra på detta filter ett tag och om det lockar till sig fler följare så är det ju toppen och då forsätter jag med det. :D Man kommer kunna se alla färger i bilderna men dom kommer ändå att vara mörkare än orginalet. Förstår ni inte vad jag menar nu som kommer ni att förstå när ni ser bilderna på Instagram. :) 
 
Här på bloggen kommer det dock inte bli någon ändring alls på bildern. :D Här kommer det att vara filter fria bilder för att annars kommer jag brya ihop totalt om jag aldrig får visa mina bilder precis som dom är utan filter. Så här kommer det inte att vara något filter men på Instagram så kommer det att bara vara filter. Här vill jag visa orginalet då jag själv trivs bäst med det och eftersom att jag gillar färger så kommer det att fortsätta vara lika färgglatt som det alltid har varit <3 <3
 
Bilderna här kommer se ut som bild 1 och inte på något annat sätt. Hoppas att ni förstår mig och att ni också blir nöjda och glada :) Jag vill att det ska vara kul för er att läsa och kul för mig att skriva och uppdatera :)
    Önskar er en forsatt härlig dag :)