fotostaden.blogg.se

Sommarens favorit...
... låt :)
Tjohoo, äntligen dax för avsnitt fyra av sommarens favorit... :D Denna gång handlar det om min favorit låt. 
I börja av sommaren så släppte Sigrid Bernson från Let´s Dance sin andra låt och jag har lyssnat på den massor i sommar. Jag tycker att den är toppen och man blir glad av den, den är energifull, det är en upptämpo låt och man kan tro att det är en remix men det är den inte. Jag har inte lyssnat på musik så himla ofta i sommar för att jag har gjort annat, men när jag väl har lyssnat på musik så har denna alltid varit med och det har även hänt att jag har gjort en spellista med bara denna låt i och då har den gått på repeat ett X antal gånger. Sigrid har även en låt som heter "Feel Alive" som också är jättebra men just denna låt är snäppet bättre faktiskt :D <3 Sigrid har totalt fyra låtar men det är bara dom här två jag har lyssnat på.
Denna låt heter "This Summer" och är en riktig sommarhit och musiken är precis i min smak och därför måste jag faktiskt säga att det är sommaren favorit för mig ialla fall. En riktigt sommrig låt som går att lyssna på året om trots allt. Kan varmt rekommendera denna låt :)
Jag har alltid gillat Sigrid och har tyckt att hon verkar vara en så go person med mycket engergi och hon bryr sig om personerna hon har runt omkring sig <3 Ska jag vara ärligt så visste inte jag att hon kunde sjunga och att hon höll på med musik. Trodde hela tiden att hon bara kunde dansa och att det var hennes jobb.  Det var först när jag hörde "feel Alive" som jag förstod att hon faktiskt kan sjunga också och är enormt duktig på det och jag gillar att hon gör sådana här typer av musik. :) 
 
Detta är en väldigt bra sorts musik att ha i lurarna när man är ute och springer, tränar eller bara vill lyssna på musik. Är man ledsen så ska man lyssna på denna låt för att det är en glädjespridare till 100% och man blir glad direkt och det går inte alls att sitta still. Det är alltid någon kroppsdel som rörs på mig när jag hör hennes låt :D 
 
Gå in på Spotify och sök på "Sigrid Bernson -This Summer" så hittar ni den och jag tycker att ni ska lyssna på den för att den är bäst <3 :D <3