fotostaden.blogg.se

Nytt sätt att måla naglarna på
God morgon :)
Jag gillar att måla naglarna och har alltid på mig nagellack. Jag har haft nagellack på mig dygnet runt i 6år nu :) Igår när jag satt och tänkte på vad jag skulle måla mina naglar med så hittade jag på ett nytt sätt att måla naglarna på, eller ett nytt sätt är det väl inte men jag kom på en rolig idé på hur jag skulle måla naglarna lite annorlunda. 
Jag tog ett ljusare matt nagellack och när det hade torkat så målade jag naglarnas topp med ett guldit glitter nagellack. Det blev snyggt och jag gillar det. :) Det är lite annorlunda mot för vad jag brukar ha i vanliga fall. Normalt sett så målar jag bara naglarna med en färg och låter det torka. Jag orkar inte sitta och försöka måla mönster för att jag kan inte, det blir inte snyggt... Så därför målar jag endast en färg, men nu målade jag med två och gjorde det enkelt för mig <3 Kul med lite nytt tänk på naglarna. :)
Först målade jag naglarna med detta nagellack och lät det torka. Detta nagellack heter 820 soft skin och kommer från eleven.se och det är matt och torkar väldigt snabbt :) En stor favorit i min nagellacks hylla. 
När det första nagellacket hade torkat ordentligt så målade jag naglarnas topp med detta fina :) Det heter 230 sparkling bronze. Tror att jag har köpt detta på KICKS men jag är inte säker. 
Tadaaa! Så här blev resultatet :D Jag trivs med det och tycker att det blev hur fint som helst <3 Kommer absolut att göra så här fler gånger.
När jag hade praktik på hockey arenan så målade jag naglarna svarta med detta guldiga glitter på så att det skulle bli som svart och gult :D :D Superfint <3 <3
 
    Ha en bra dag :)