fotostaden.blogg.se

Nyaste
Tänkte visa mina nyaste saker som jag köpte i onsdags.
Jag har haft en marmor färgad powerbank men den har slutat fungera, den går tyvärr inte ladda längre. Jag har läst att man kan bara använda en sådan 500 gånger och sedan aldrig mer. Min gamla telefon var väldigt dålig så då använde jag min powerbank hela tiden bara för att kunna använda mobilen en liten stund. På den mobilen så var 98% ström = 0 och 2% = 100, så tillslut var jag tvungen att köpa en ny telefon eftersom att den inte gick att fixa till. Jag behövde ett lösenord till en mail adress som inte finns. Nu har jag fått en ny mobil som funkar problem fritt och jag behöver dessutom en ny powerbank för att den är så enkel att ha med sig och då är man inte beroende av ett elutag :) Nu kan jag ladda mobilen vars jag vill. Hade tänkt köpa en marmor färgad men det fanns ingen på Ur & Penn så att det fick bli denna och det gör inget för att denna är ändå snygg :) Om jag inte minns fel så kostade den 80kr.
 
Det är många som tror att jag har gelé naglar bara för att jag har så långa naglar. Det är mina egna och jag målar dom bara och har nagellack på mig dygnet runt året om för att jag gillar det och för att naglarna går av direkt annars. Jag har haft gelé naglar en gång bara för att jag ville testa det och passade då på medans våran granne höll på med sådant så jag gjorde naglarna hemma hos henne i hennes källare :) Det är tre år sedan och efter det så har jag bara mina egna naglar men dom är svaga pga lacket och borttagnings medlet. 
För någon vecka sedan så tipsade Anna Book mig om denna nagel olja. Den ska hjälpa nageln att få tillbaka sin elasticitet och styrka, den ska även göra så att nageln växer snabbare och bli friskare. :) Mina naglar är nästa genomskinliga och mår inte så bra... Så nu ska jag testa denna olja och se om den verkligen är bra. Om det funkar så är det guld värt <3 Köpte den på Kicks och denna lilla ask är jätte dyr så jag hoppas att den är lika bra som det står att den ska vara. Den kostar 180kr. 
 
Detta är kanske inte så jätte viktiga saker men jag behöver dom. Tur att man går skola i stan så att man kan köpa t.ex saker som dessa på lunch rasten om man måste, istället för att åka 9mil bara för att köpa några få saker och sedan vänta på bussen i fyra timmar innan man kan åka hem igen. Vissa saker är små men ack så viktiga för vardagen. Det gäller att hitta sakerna som får vardagen att rulla :)