fotostaden.blogg.se

Månen
För ett tag sedan så tror jag att jag skrev om månen och att jag bara har lyckats få en enda bra bild på den och sedan aldrig mer. 
För någon vecka sedan så frågade jag en kompis vad hon hade för inställningar på kameran för att få så fina bilder på månen <3 Jag fick en bild på inställningarna och sedan testade jag mig fram på min egna kamera. Efter en stund så stod jag ute på altanen mitt i natten och hoppade av glädje, haha! Jag fick äntligen bra bilder på det stora, vita och lysande klotet :D Jippi!!
Nu vet jag precis vad jag ska ha för inställningar för att jag har hittat igen manualen så nu är det mycket enklare och jag kan få bilderna precis som jag vill ha dom <3 Nu slipper jag bli arg och ledsen för att bilderna blir dåliga. 
Titta!! :D
Nästa gång det är fullmåne så ska jag gå ut med kameran igen. Önskar att jag hade ett större zoom objektiv så att jag kunde komma närmare. Jag får försöka önska mig ett sådant i present och julklapp. Får jag inget så får jag försöka spara pengar så att jag kan köpa ett om något år. Det är inte panik men det vore kul om man kunde ta sig ännu närmare, då skulle månen se ännu större ut. :D <3 Drömma & hoppas kan man alltid göra.