fotostaden.blogg.se

En ny familjemedlem
I söndags när vi var på PDOL så fick min stora klädfamilj en ny familjemedlem i form av en grå klänning. Jag hade en lista på vad jag skulle köpa för saker när vi var där men jag blev tyvärr stoppad av olika anledningar. På väg till guldfynd så ville brorsan att vi skulle gå in på H&M och där hittade jag en grå och enkel klänning som når ner till knäna. Den hängde på en rea vagn och kostade bara 75kr :) egentligen kostar den 200kr och när jag hade provat den så kunde jag ju inte hålla mig så jag köpte den. Jätteskönt tyg och den kan man både klä upp och klä ner om man vill. Jag är egentligen på jakt efter en lång klänning som går ner till fotleden men när jag såg denna så fick det bli som det blev och jag är jättenöjd. Funkar både till fest som till vardags :) Jag tog två likadana klänningar, en i min storlek och en i en mindre storlek. Jag började med att prova den som var en storlek för liten och den satt perfekt och var så skön så jag provade aldrig min egna storlek, haha :) 
Jag vet inte om jag har för mycket kläder eller om jag har för liten garderob, det är väldigt trångt där inne just nu och det som hänger viker sig längst ner för att det är saker under. Önskar mig en större garderob i present för att nu har jag alla tjock kläder i en låda i förrådet men jag skulle vilja ha allt i min garderop så att allt är på samma ställe. :) Då slipper man gräva i en låda om man ska ha något varmare på sig. 
Såhär ser den ut i midjan :)
Detta är en så skön klänning. Den sitter där den ska och den är absolut inte för thight. Jag ångrar inte mitt köp och kan verkligen rekommendera denna klänning från H&M :)
 
Hoppas att ni har haft en bra dag idag, det har jag :) I natt gick jag och la mig 02:30 och skulle upp kring 08:00 vilket har gjort att jag är väldigt trött nu och tänker gå och sova <3
    God natt :) Zzzz