fotostaden.blogg.se

En kväll i stugan
Mammas barndomsvän med familj har länge velat komma och titta på våran stuga, så igår bjöd vi hit dom på middag och det blev en kväll i stugan. Kvällen började med att jag kokade av irritation för att en person gjorde några oförskämda saker när han kom. När jag hade lugnat ner mig och det blev dax för efterrätt så blev det faktiskt roligare. Vi åt grillat till middag och sedan blev det sockerkaka och coctailfrukter till efterrätt. Det blev en bra kväll tills det var dax att åka hem för att då började jag må illa... Fick lägga mig på soffan en stund direkt vi hade kommit hem och sedan gjorde jag mig klar för sängen och gick och la mig. Klockan var 23:30 när vi kom hem. Det bästa med att komma hem var att våran lilla vovve var så himla glad när vi kom och det var så kul <3 <3 :D Älskade lilla vovve!! <3 <3
 
Våran stuga ligger i en liten by ca 2mil ifrån där vi bor och den ligger mitt ute i skogen vid en uppdämning från en älv. Innan vi åkte hem igår så gick jag ner på bryggan och det var mörkt, så tyst och inga flygfän alls :) Så mysigt <3 Det ändå som hördes var några lommar som var någonstans och skrek. Deras skrik är bland det läskigaste som finns... fyy :( Tur att vi har en stuga där för att om vi hade tältat där så hade jag ärligt talat skitit på mig varje gång dessa fåglar öppnade näbben för att utrycka sig.
 
Jag gillar det stället ändå och har alltid gjort <3 Hopps att stugan blir helt klar nästa sommar så att vi kan börja sova där, jag längtar <3 Det ska bli så mysigt. Om vi får dit en annan taklampa, mer kuddar & filtar, ljus & ljuslyktor, andra gardiner, tavlor och mer inredning, så tror jag att det kommer att bli väldigt mysigt <3 Jag är sugen på att inreda nu. :)
Jag hade tänkt att jag skulle föra över bilderna från kameran till datorn igår men jag orkade inte... Så nu har jag äntligen gjort det och det blev några stycken ialla fall och jag är supernöjd med allihopa :)
 
Mellan middagen och efterrätten så passade jag på att ta lite kort eftersom att jag äntligen har hittat fokuspunkterna på kameran och kan äntligen fokusera på en sak istället för flera. Här kommer det därför bilder från går:
Vatten nivån varierar hela tiden. Dessa stenar är nedanför bryggan och vanligtvis så är dessa stenar under vattnet. Igår var vattnet en bit ifrån för att det var så lite vatten och stenarna var torra :) Ett perfekt ställe att stå på för att få bra bilder på bär och andra växter på kanten som jag inte kom åt bakifrån när jag stod uppe på kanten. Jag blev tvungen att hoppa ner på stenarna för att få så bra bilder som möjligt :) Tur att det var lite vatten och inget alls på stenarna. 
Kolla molnen :D Så häftiga <3 har aldrig sett något liknande förr <3 <3 <3 Denna bild togs 18:39 igår.
Middagen - Grillat kött med stekt pommes, baguetter och en melon sallad :)
Efterrätten - Sockerkaka med coctailfrukter och trocadero :)
 
Imorgon åker vi till mormor och äter tillsammans med mammas syskon och deras familjer :) Så nu måste jag gå och duscha, det kliar i hårbotten, hahaha ;)
    Ha en härlig kväll :)