fotostaden.blogg.se

Äntligen helg
håhåjaja, nu är det äntligen helg :D Första skolveckan är avklarad och idag fick vi schemat. Det blev ett bra schema och vi är lediga på fredagar. :D <3 Så skönt med tre lediga dagar. På måndag börjar vi gå efter schemat och jag hoppas att vi kommer att ha detta schema länge, men jag tror vi kommer att byta snart... :( Så har det då varit dom senaste två åren. 
Det är en ny busstation i stan nu och det är kaos. Innan dom flyttade den så var det mycket bättre, det var nära till torget, stort & luftigt mellanrum mellan hållplatserna och alla sklytar stod på rätt plats. Nu när den är flyttad så är det mindre utrymme för bussarna, skyltarna är på fel ställe så det blir förvirrande för vi resenärer och klockan 16:00 så är det tretton bussar som åker samtidigt... nu kommer det att bli en lång kö innan alla har tagit sig ifrån stationen och det blir förseningar för att det är för trångt. Allt detta pga att ett kulturhus ska byggas där busstationen var innan sommaren, grrr.  Infoskyltarna ska stå på bussarnas högra sida där dom har dörren men nu står den på vänster sida. Nu pekar skyltarna så att bussen som går från hållplats B går nu från A och bussen som ska gå från A står utanför buss fickorna... Det är jätte knasigt och till och med chaufförerna blir frågetecken när dom kommer och ska lasta resenärerna. Detta kommer inte att gå!!
 
                                                   Till något roligare nu när det är helg:
Det ska rega hela dagen imorgon och halva dagen på lördag. Jag ska försöka ta mig ut med kameran så fort det är uppehåll för att jag vill ut och fota. :) Justja, det är ju flygets dag på lördag och jag vill så gärna fara dit. Försvarsmakten har flyguppvisning och jag har aldrig varit där, det verkar spännande. Det som är problem är att jag kanske inte tar mig dit och jag har ingen att vara med... :( Dessa flyguppvisningar är inte varje år, det var 2011 sist och det är sex år sedan. Just nu kämpar jag med att hitta någon som ska dit och som vill ha med mig, men det är svårt att hitta någon. Om jag hade haft körkort så hade jag kunnat ta med mig en kompis och fara dit med egen bil, men nu har jag ju inget kort än...
 
Som sagt, det ska regna i två dagar nu men jag hoppas att det blir uppehåll så att man kan gå ut och fota utan att kameran drunknar, haha! Jag vill ha fler bilder att visa er för att jag tycker att det är så kul att foto och då vill jag gärna visa bilderna för andra annars tar jag ju dom bara i onödan. Dessutom så vill jag jobba med något som behöver dessa bilder, t.ex bloggen :) Skulle vara så kul att kunna få lön för att hålla på med sin hoppy. :)
    Hoppas att ni har haft en härlig vecka och att ni får en riktigt mysig helg oavsett väder <3