Höst promenad
Tidigare ikväll så tog jag och mamma med oss hundarna ut på en höst promenad. Nu känns det i både kropp & själ och i luften att det är höst. Nu börjar löven bli orangea och röda :) Jag tycker att det är mysigt när löven ändrar färg och det är kallt när man far på morgon <3 Nu fattas bara frosten och solen som lyser när man far till stan på morgon. 
På våran lilla promenad så tog jag några bilder som jag tänkte visa er <3 Bilderna är tagna med mobilen för att tanken var att vi bara skulle gå efter vägen men det slutade med att vi gick i skogen :) Jag vågar inte ha med mig kameran ut när jag ska hålla den stora hunden i koppel samtidigt, han drar så mycket och jag är rädd att jag ska tappa kameran om jag har med mig den. Mycket lättare att ta kort med mobilen vid sådana här tillfällen för att det går snabbare. Alla bilder blev superbra ändå :)
På två ställen mitt i skogen så hittade vi en liten buske med röda vinbär :D Jag smakade inte för att det känndes inte rätt <3 Ingen aning om vem som kan ha pillat på dom...
Denna årstid är så vacker och jag är glad att jag fyller år på hösten och kan dekorera bordet med färgglada löv :D <3 Hösten & sommaren är favoriter <3 dom andra har också sin charm men på ett annat sätt :)
 
Imorgon ska jag och mamma ut en sväng till, men då ska vi bara ha en hund med oss och jag ska ha med mig kameran. Jag såg så många saker jag ville ta kort på men jag vill ha kameran till det <3
 
Hoppas att ni har haft en bra dag :) Min har varit helt okej.
    God natt :) Zzzz
Nytt sätt att måla naglarna på
God morgon :)
Jag gillar att måla naglarna och har alltid på mig nagellack. Jag har haft nagellack på mig dygnet runt i 6år nu :) Igår när jag satt och tänkte på vad jag skulle måla mina naglar med så hittade jag på ett nytt sätt att måla naglarna på, eller ett nytt sätt är det väl inte men jag kom på en rolig idé på hur jag skulle måla naglarna lite annorlunda. 
Jag tog ett ljusare matt nagellack och när det hade torkat så målade jag naglarnas topp med ett guldit glitter nagellack. Det blev snyggt och jag gillar det. :) Det är lite annorlunda mot för vad jag brukar ha i vanliga fall. Normalt sett så målar jag bara naglarna med en färg och låter det torka. Jag orkar inte sitta och försöka måla mönster för att jag kan inte, det blir inte snyggt... Så därför målar jag endast en färg, men nu målade jag med två och gjorde det enkelt för mig <3 Kul med lite nytt tänk på naglarna. :)
Först målade jag naglarna med detta nagellack och lät det torka. Detta nagellack heter 820 soft skin och kommer från eleven.se och det är matt och torkar väldigt snabbt :) En stor favorit i min nagellacks hylla. 
När det första nagellacket hade torkat ordentligt så målade jag naglarnas topp med detta fina :) Det heter 230 sparkling bronze. Tror att jag har köpt detta på KICKS men jag är inte säker. 
Tadaaa! Så här blev resultatet :D Jag trivs med det och tycker att det blev hur fint som helst <3 Kommer absolut att göra så här fler gånger.
När jag hade praktik på hockey arenan så målade jag naglarna svarta med detta guldiga glitter på så att det skulle bli som svart och gult :D :D Superfint <3 <3
 
    Ha en bra dag :)
Elly pistol
Inlägget är reklam för Elly pistol och innehåller annonslänkar
Först ut är Elly pistol och jag älskar deras saker. Dom är så coola och toksnygga. Jag har inget från dom än men jag har sett flera som har och det är så snyggt :D Elly pistol har b.la Bomberjackor, Väskor, Toppar & Tröjor, Byxor & Kjolar m.m :) Jag har fastnat lite extra för deras bomberjackor, dom ser så sköna ut och dom är som sagt toksnygga :D <3 Elly pistol har street kläder för tjejer <3
Skulle ni vilja köpa något av deras snygga saker eller bara vill gå in och titta så är det bara att trycka på länken här nedan så kommer ni direkt till deras hemsida :D 
Shoppa lugnt :D <3
 
Bilden är lånad från deras hemsida :)