fotostaden.blogg.se

Mitt favorit smink
Idag är det väldigt många som sminkar sig för att dom inte vågar vara utan smink utanför dörren eller för att dom helt enkelt tycker om att sminka sig för att det är kul och snyggt, vi är alla olika. :) Eftersom att det är så pass många som sminkar sig så tänkte jag visa mitt favorit smink. :) 
Jag trivs inte i smink och sminkar mig sällan. Då jag väl sminkar mig så använder jag bara läppstift eller läppglans, jag använder sällan mascara och ögonskugga. :) Jag använder aldrig foundation för att min hy mår inte bra av det... Dock använder jag läppstift ofta!! :D Jag är inte så intresserad av smink och det passar jättebra på andra men inte på mig... :)
Här kommer mina favoriter:
1. Tre soft matte lip cream av NYX från Cocopanda.se :) Från vänser: en röd/brun färg som ser rosa ut på läpparna och heter SMLC 08. I mitten: en rosa färg som verkligen blir knall-rosa på läpparna och heter SMLC 07. Från vänster: en beige färg som blir väldigt ljus på läpparna och gör så att läpparna "smälter in" i ansiktet och heter SMLC 16. Alla tre luktar gott och är inte så äckliga att få in i munnen. :) 
2. Två läppstift från madlady.se. :) Från vänster: ett matt läppstift som är i gammeldags rosa färg, luktar gott och smakar gott, från märket milani, färgen heter 74 Matte Darling. :) Från höger: ett vanligt rött läppstift som jag helst inte vill få in i munnen.., färgen heter E552A Just Garnet, från märket wetnwild. Läppstiftet från milani är en stor favorit och det luktar så gott!! <3 :D
3. Ett läppstift från smink.net. Detta läppstift är från Freedom Makeup Pro Melts och är i färgen gammeldags rosa. De sägs att den är väldigt pigmenterad men på mig är den inte det... Det syns att jag har något på läpparna men den sticker inte ut. :) Den är heller inte kladdig. :) Jag fastnade för den när Jonna från Jocke & Jonna gjorde en smink video och visade upp den. Jag gillar den <3
4. Denna är inte så märkvärdig och jag köpte den hos min frisör. Den är ljusrosa med glitter i och varken smakar eller luktar gott... Men jag gillar den ändå. :) Den är behaglig att ha på läpparna. Man kan ha den både till vardags och på fest. :)
5. Jag önskar att jag orkade använda mascara men jag är alldelses för trött på morgon och tar mig inte upp tillräkligt tidigt. Denna mascara är från IsaDora och jag köpte den på kicks. Det är ingen svart vanlig, denna är blå och heter 04 Navy Blue. :) Jag gillar denna jätte mycket. :)
6. Jag använder inte ögonskugga men när jag väl gör det så är det den här jag använder. Den är mörklila med lite glitter i. Liten och ryms i alla fickor. :)
 
Så, det där var alla mina favoriter när det kommer till smink. :) Men som sagt, jag använder sällan smink och när jag väl gör det så använder jag oftast bara läppstift. :) Till du som vill ha något av dessa så kan jag rekommendera allt. :)
Ni får gärna skriva och säga vad ni tycker om min blogg för att jag vill veta det. :) Hoppas att ni gillar mina inlägg. :)