Nattuggla
Jag ligger just nu klarvaken i sängen och funderar på vad mina nästa inlägg ska handla om... Jag vill skriva så mycket men vissa saker är för privata så jag vågar inte skriva om det... :( Denna vecka är jag ledig fredag-måndag, alltså fyra dagar och därför hinner jag skriva så många inlägg per dag som jag har gjort hittills. :) När helgen är slut så kommer det att bli mindre inlägg för att annars kommer jag att jobba ihjäl mig.
Till något annat nu:
Jag ska erkänna en sak, jag är en nattuggla och har mest energi på nätterna :) Och jag vet att det är fler som är det och jag hoppas att ni läser detta :) 
En gång varje år, kring midsommar så brukar jag vara vaken 24timmar i sträck bara för att det är så mysigt att sitta i sängen, kolla YouTube och höra när byn sakta vaknar. :D Solen börjar lysa på trädtopparna, fåglarna kvittrar och temperaturen stiger. <3 Varför ska man sova när det är just ute !?!? :D  Hade inte alla dessa mygg funnits så hade jag velat ta med täcke och kudde ut och lagt mig på altanen. Som det är nu så går inte det pga alla mygg... Jag gillar inte dom och jag är väldigt känslig, så fort jag hör minsta lilla surr så vaknar jag eller vill döda den lilla myggan.. :) ÅÅh nu börjar jag ju längta till sommaren <3
När jag är ledig så har jag väldigt svårt för att gå och lägga mig i tid då jag ändå kan sova länge dagen efter. Men som sagt, det är inte lätt när resten av familjen är morgon pigga.
Denna bild är tagen vid 02:00 på natten, sommaren 2014 när jag och familjen var hos några kompisar och hade trevligt. Mitt i natten gick vi ut och spelade kubb och fick se detta!! :D <3 Jag tog flera bilder just innan vi skulle åka hem.  Detta är en av mina stora favoriter <3 
Jag drömmer och fantiserar mycket om den kommande sommaren i år, jag vill så gärna att det ska hända en grej (kan ine säga vad) och jag planerar och hoppas. <3 Jag tror att vi kommer att få en härlig sommar i år och jag längtar. Jag älskar att vara i fantasins värd <3
 
Nä, nu måste jag släcka och försöka sova, God natt igen!! :) Vi hörs senare
Fem saker om mig
Nu tänkte jag berätta fem saker om mig bara för att ni ska få veta vem jag är och för att ni ska få veta vem det är som driver denna blogg och vem som lägger minst 3timmar på ett inlägg. :) 
 
1. Jag är en väldigt blyg och tillbaka dragen tjej när jag är på skolan, stan och i situationer där jag inte riktigt trivs, men med familj och vänner är jag helt tvärtom. :)
 
2. Jag bryr mig väldigt mycket om människorna i min närhet <3 
 
3. Jag älskar att ta kort och gör det varje dag. :)
 
4. Jag älskar att lyssna på musik och drömma mig bort. :) <3
 
5. Jag är en nattuggla och är piggast på natten. :D
Detta är en av mina favorit låtar. :) Charlotte var med i en mellan akt i melodifestivalen med denna låt och jag har hört den live, så jag har ett speciellt minne till låten!! <3 Charlotte är så snäll, trevlig och hon luktar jätte gott dessutom!! mums :D <3
 
 
Det där var lite saker om mig. Kommentera gärna vad ni vill jag ska skriva om så ska jag försöka göra det :)
Nu ska jag gå och lägga mig och FÖRSÖKA sova så att jag orkar kliva upp och hitta på något kul med familjen som är morgon pigga... :) 
 
God Natt!! Zzzz :) 
 
 
Mitt favorit smink
Idag är det väldigt många som sminkar sig för att dom inte vågar vara utan smink utanför dörren eller för att dom helt enkelt tycker om att sminka sig för att det är kul och snyggt, vi är alla olika. :) Eftersom att det är så pass många som sminkar sig så tänkte jag visa mitt favorit smink. :) 
Jag trivs inte i smink och sminkar mig sällan. Då jag väl sminkar mig så använder jag bara läppstift eller läppglans, jag använder sällan mascara och ögonskugga. :) Jag använder aldrig foundation för att min hy mår inte bra av det... Dock använder jag läppstift ofta!! :D Jag är inte så intresserad av smink och det passar jättebra på andra men inte på mig... :)
Här kommer mina favoriter:
1. Tre soft matte lip cream av NYX från Cocopanda.se :) Från vänser: en röd/brun färg som ser rosa ut på läpparna och heter SMLC 08. I mitten: en rosa färg som verkligen blir knall-rosa på läpparna och heter SMLC 07. Från vänster: en beige färg som blir väldigt ljus på läpparna och gör så att läpparna "smälter in" i ansiktet och heter SMLC 16. Alla tre luktar gott och är inte så äckliga att få in i munnen. :) 
2. Två läppstift från madlady.se. :) Från vänster: ett matt läppstift som är i gammeldags rosa färg, luktar gott och smakar gott, från märket milani, färgen heter 74 Matte Darling. :) Från höger: ett vanligt rött läppstift som jag helst inte vill få in i munnen.., färgen heter E552A Just Garnet, från märket wetnwild. Läppstiftet från milani är en stor favorit och det luktar så gott!! <3 :D
3. Ett läppstift från smink.net. Detta läppstift är från Freedom Makeup Pro Melts och är i färgen gammeldags rosa. De sägs att den är väldigt pigmenterad men på mig är den inte det... Det syns att jag har något på läpparna men den sticker inte ut. :) Den är heller inte kladdig. :) Jag fastnade för den när Jonna från Jocke & Jonna gjorde en smink video och visade upp den. Jag gillar den <3
4. Denna är inte så märkvärdig och jag köpte den hos min frisör. Den är ljusrosa med glitter i och varken smakar eller luktar gott... Men jag gillar den ändå. :) Den är behaglig att ha på läpparna. Man kan ha den både till vardags och på fest. :)
5. Jag önskar att jag orkade använda mascara men jag är alldelses för trött på morgon och tar mig inte upp tillräkligt tidigt. Denna mascara är från IsaDora och jag köpte den på kicks. Det är ingen svart vanlig, denna är blå och heter 04 Navy Blue. :) Jag gillar denna jätte mycket. :)
6. Jag använder inte ögonskugga men när jag väl gör det så är det den här jag använder. Den är mörklila med lite glitter i. Liten och ryms i alla fickor. :)
 
Så, det där var alla mina favoriter när det kommer till smink. :) Men som sagt, jag använder sällan smink och när jag väl gör det så använder jag oftast bara läppstift. :) Till du som vill ha något av dessa så kan jag rekommendera allt. :)
Ni får gärna skriva och säga vad ni tycker om min blogg för att jag vill veta det. :) Hoppas att ni gillar mina inlägg. :)